05.04.2013I natt kommer min kjære hjem fra havet. Har blir bare hjemme fra lørdag-søndag, men blir godt å se han uansett! 

I dag har jeg vært i bursdag hos søskenbarnet mitt, koselig! Har vært litt sliten i dag, så det var godt å slappe litt av nå. Sitter å spiser potetgull og hører på musikk! 

Hvordan har din dag vært? 3 kommentarer

04042013Heisann! 

Har ikke gjort så mye i dag annet enn å jobbe med en oppgave og vært i praksis på kicks. Senere skal jeg i jentekveld, og deretter sooove! 

Tenkte å si at dere kan stemme HEER på min søte "lille" hund! 

Hva har du gjort i dag? 3 kommentarer

onsdag

Heisann! 

Ble ikke tid til så mye blogging i dag. Var ferdig på skolen halv 4 og så dro jeg å møtte kjæresten min litt før han dro på jobb igjen. Godt å se han igjen! Kom hjem rundt 17, å da sov jeg frem til ca 21! Skulle ikke sove så lenge, men var sinnsykt trøtt. Nå skal jeg legge meg igjen og lade opp til en ny dag i morgen. 

Over til i morgendagen. Hver torsdag er vi ute i praksis - noe som betyr at jeg skal i praksis i morgen ofc. Starter klokken 10, og er ferdig 15-15,30. Senere på kvelden skal jeg på jentekveld, så får se om det blir tid til bloggen. Håper dere får en fin dag i morgen! 

Hva har du gjort i dag? 3 kommentarer

tonight

Heisann! 

Om ikke så alt for lenge skal Lena og Hanne komme på besøk, vi skal ha en liten jentekveld! Har ikke sett dem siden vi sluttet på skolen, så det blir koselig! Ha en fin kveld videre! 

Har du noen planer? 3 kommentarer

1. april

 

Hei! 
Nå har jeg faktisk nettopp stått opp! Så utrolig godt å sove leenge, spesielt siden jeg må opp tidlig i morgen for å dra til frisøren. Gleder meg til å klippe meg kort, er så lei slitt å jevlig hår. 
Planene for i dag er vel det samme som i går antar jeg - ta bilder å slappe av. Nyte den nest siste fridagen! 
Hva har du til plan i dag? Ha en fin mandag! 


2 kommentarer

follow me


instagram - charlottelag 

Er helt avhenging av instagram, sjekker den heele tiden! Er nok ikke den eneste der nei. 

weheartit - fotochonte

Bruker ikke den så mye, men av og til når jeg kjeder meg er jeg inne å "hearter" noen bilder. 

 

Hva heter du?7 kommentarer

summerHolder fortsatt på å overføre bildene mine til den andre pcen, så har bare ett bilde av "sommer" igjen. Kjenner jeg gleder meg så sinnsykt, og jeg håper sommeren kommer foort! - tviler, men det er lov å håpe. I begynelsen av sommerferien skal jeg til syden med kjæresten min, wii cant wait! Har egentlig ikke noen andre planer, men blir godt å ta ferie. 

Hva er dine planer for sommeren? ... Én kommentar

KATE, CLAUDIA....Heisann! 

Holder på å rense macen min for bilder. Noe som tar år å dag - har holdt på i godt over 3 timer nå, og kommer nok til å bruke mange timer til. Fordelen er at macen forhåpentligvis blir raskere, og jeg får tatt backup på bildene mine! 

Hva har du gjort i dag? ... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » April 2013 » Mars 2013Charlotte Lagård. 16 år. Bodø. Foto. Hverdag. Kjæreste.

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

hits