grey eye


Canon 7D + 60mm macro4 kommentarer

b.young nail polishDenne neglelakken fra b.young er utrolig bra! Om jeg ikke husker helt feil - er den ikke så dyr heller. Har kun denne med glitter, men tror nok jeg må kjøpe flere! 

Hvordan neglelakk liker du best? 6 kommentarer

goldDette smykket brukte jeg når jeg var baby. Passer forstatt. Bruker ikke dette til vanlig, men når jeg fant det måtte jeg bare prøve det. Søtt! 

 4 kommentarer

ysl love

Ysl er mitt favoritt merke, ikke at det er noe sjokk. Syns virkelig produktene deres er vidunderlig! Har bare en mascara og en leppestift, men har testet noen andre produkter på praksisplassen min som er Kicks. Leppestiften er i fargen Rouge voluptë om noen skulle lure. 

Hva er ditt favorittsminkemerke? 5 kommentarer

sunday is funday

Har ikke fått tid til å blogge før nå, har tatt litt bilder og deretter litt problemer med macen - men nå er det fikset! 

Planene for resten av dagen er vell bare å slappe av. Skal gå ut en tur til for å ta bilder, er så sykt fint vær i dag, deeilig! Flere som har fint vær? 
7 kommentarer

swan


Canon 7D + 55-200mm 

 6 kommentarer

black and whitePå tirsdagen skal jeg til frisøren - å klippe meg kort!! Blir utrolig rart, men håret er såpass slitt at det kommer bare til å bli mer slitt. I tillegg skal jeg få stripet det litt mørkere, er så sinnsykt lei av ettervekst. 

Hvordan lengde har du på håret? 4 kommentarer

the wood

Canon 7D + 50mm f/1.8 2 kommentarer

summerHolder fortsatt på å overføre bildene mine til den andre pcen, så har bare ett bilde av "sommer" igjen. Kjenner jeg gleder meg så sinnsykt, og jeg håper sommeren kommer foort! - tviler, men det er lov å håpe. I begynelsen av sommerferien skal jeg til syden med kjæresten min, wii cant wait! Har egentlig ikke noen andre planer, men blir godt å ta ferie. 

Hva er dine planer for sommeren? ... Én kommentar

KATE, CLAUDIA....Heisann! 

Holder på å rense macen min for bilder. Noe som tar år å dag - har holdt på i godt over 3 timer nå, og kommer nok til å bruke mange timer til. Fordelen er at macen forhåpentligvis blir raskere, og jeg får tatt backup på bildene mine! 

Hva har du gjort i dag? ... Ingen kommentarer

første innlegg på bloggen

Hei! 

Jeg er en 16 år jente fra Bodø som blogger om foto og hverdagen. Mitt navn er Charlotte Lagård. Jeg har verdens beste kjæreste som også kommer til å sees eller nevnes her på bloggen. Ellers er det ikke så mye å fortelle, dere kan kontakte med på charlotte.blogg@hotmail.com om det skulle være noe! 

 ... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » April 2013 » Mars 2013
hits